Diensten

Drohm Design & Marketing biedt een breed pakket aan diensten. Maar uiteindelijk komt het allemaal neer op het volgende: Het zichtbaar maken van uw product, dienst of bedrijf bij uw doelgroep. En natuurlijk maken we die doelgroep vervolgens  enthousiast voor uw product of dienst!

Samen met u gaan we aan de slag om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen, met als doel het overbrengen van de juiste boodschap in een passende vorm.

Praktisch gezien, waar moet u dan aan denken? De basis is over het algemeen een goed logo, een huisstijl en website. Overige uitingen zijn afhankelijk van het doel; denk aan folders, boeken, posters, beursstand, leaflets, visitekaartjes, presentaties, stickers, vlaggen, flyers, brochures, bedrijfsfilm, animaties, belettering van gebouw, bedrijfsauto’s en -fietsen, etc.

Dit zijn uiteraard slechts de middelen die we voor u kunnen verzorgen. Om zichtbaar te zijn hebben we meer nodig.

Op basis van uw wensen en mogelijkheden maken we een praktisch plan van aanpak hoe naar buiten te treden. Want hoe mooi uw website ook is: Hoe komt uw potentiele klant op uw website terecht? En, hoe blijven uw klanten actief betrokken bij uw bedrijf?

Social media, persberichten, nieuwsbrieven en het organiseren van evenementen zijn middelen om onder de aandacht te blijven van uw klanten.

Heeft u behoefte aan een sparringpartner en een rechterhand op het gebied van marketing en communicatie? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek.